Countdown tot GameForce 2019

Andere

GameForce, dat is vooral games. Dat staat zo in de naam en daar kunnen en willen we niet aan tornen. Toch willen we op GameForce ook meer brengen dan enkel games en dus proberen we al enkele jaren het aanbod te verbreden naar alles wat past binnen de bredere gamingwereld. Ook dit jaar hebben we weer een heleboel ‘speciale gasten’ uitgenodigd, die jullie doorheen de dag zullen bezighouden.

Final Fantasy TCG

Final Fantasy is een van de bekendste gamereeksen aller tijden en dus mag de al even populaire card game niet ontbreken op GameForce. Kom zelf een potje spelen, neem deel aan tornooien of leer de kneepjes van het vak dankzij de aanwezigheid van echte kenners. Het kan allemaal op GameForce. Vergeet ook je eigen kaarten niet mee te brengen, want misschien kan je wel aan het ruilen slaan.

D&D Delvers

Dungeons & Dragons, de naam alleen al is legendarisch. Neem pen en papier bij de hand, creëer een imposant personage en ga samen met enkele vrienden op pad voor geweldige avonturen. Op GameForce kan je korte en interessante demo’s spelen van Dungeons & Dragons, om zo je eerste stappen te zetten in deze RPG met pen en papier. Wij beloven je alvast dat het spelletje je nooit meer zal loslaten.

Retro Gamers: Game Over

LEGO op GameForce! Moeten we eigenlijk meer zeggen? Nee, toch. Ok, we zullen iets meer uitleg geven. Kom tijdens de beurs even een bezoekje brengen bij de jongens en meisjes van Retro Gamers: Game Over. Bewonder hun mooiste creaties, speel de LEGO-games en ga natuurlijk zelf aan de slag met de blokjes. Wat wil je nog meer?

Poképlay

Ben jij een fan van Pokémon-games? Heb je nog enkele pokémon nodig om je collectie te vervolledigen of wil je gewoon eens wat nieuwe mensen uitdagen voor een gevecht, dan ben je bij Poképlay op GameForce op de juiste plek. Daar draait het immers maar rond één ding: Pokémon!

Smashplay

Haal je Gamecube controller maar uit de kast om thuis te oefenen, want op GameForce kan je bij Smashplay iedereen uitdagen voor een potje Super Smash op tal van verschillende Nintendo-platformen. Kies je beste Nintendo-vechtersbaas en toon dat jij als geen ander alles en iedereen uit de ring kan slaan.

666-gamers

Wil je plezier maken met andere gelijkgestemde zielen, kom dan even langs bij 666-gamers. Deze immense community gamers wil maar een ding doen en dat is gamen, gamen en nog eens gamen. Zet je neer en speel gezellig een potje mee. Misschien maak je wel een paar nieuwe vrienden.

Benelux Speedrunners

Gotta go fast! Het is het motto van een bekende blauwe egel, maar ook van de Benelux Speedrunners. Zij dagen je op GameForce uit om een aantal van hun records te breken. Slaag jij er in om hun tijd te breken?

Airsoft Adventure

In de virtuele wereld van games hebben we allemaal al ons kunnen getoond met een vuurwapen, maar kunnen jullie het ook in de echte wereld? Kom langs op de stand van Airsoft Adventure en toon dat jij een echte scherpschutter bent.