Countdown tot GameForce 2019

Meet the Gangs

Zes bendes veroveren GameForce. Aan welke kant sta jij?

Zes bendes staan op het punt om GameForce te veroveren. Allemaal zijn ze op jacht naar de inhoud van een legendarische kluis. Sta jij ze in de weg of sluit je je strategisch aan bij de sterkste partij?

Laat je voorkeur weten en misschien ga jij na GameForce wel aan de haal met de inhoud van de kluis. De winnaar wordt gekozen uit alle leden van de bende die op het einde van GameForce als overwinnaar uit de bus komt. Wat die prijs inhoudt, houden we nog even geheim, maar je zal er zeker en vast heel je leven plezier aan beleven.

Je kan hier nu al je lot verbinden aan een van de bendes, maar ook op GameForce zal je nog de kans krijgen om de juiste keuze te maken. Twijfel je nog? Kom dan zeker en vast naar GameForce en laat je overtuigen door onze cosplayers, die je op de beurs vol overtuiging naar de goede kant zullen proberen te leiden.

Viper: White Tiger Cartel

Het White Tiger Cartel is een van de oudste maffiafamilies in onze contreien. De familie emigreerde al in de 19e eeuw en heeft sindsdien met flink wat steun uit het thuisland een sterke reputatie opgebouwd. Daarbij worden de tradities uit het moederland zeker niet uit het oog verloren. Het White Tiger Cartel is zeker niet uit op bloed en geweld, maar als het moet dan lossen ze hun problemen op als echte Yakuza’s.

Met Viper hebben ze een sterke vrouw aan het hoofd van hun organisatie staan. Zij vertegenwoordigt de oude tradities en duldt geen tegenspraak. Ze lijkt dan misschien een leuk oud vrouwtje, maar Viper weet perfect hoe ze haar vijanden moet aanpakken.

Actief in

 • Gokken
 • Afpersing
 • Drugs dealen

Known Members

null

Lilskittle

White Tiger Cartel

Location: GameForce Confirmed

Princess: The Sirens

Wat doe je wanneer je bedrogen wordt door een reeks mannen? Die rotzakken achter je laten en voor jezelf beginnen. Dat is wat The Sirens gedaan hebben. Zij wilden niet langer het mooie gezichtje zijn. Gedaan met de sterke vrouw achter de man, voortaan staat de vrouw op de voorgrond. Natuurlijk weten ze nog altijd perfect hun vrouwelijke kanten uit te spelen, om zo informatie te verzamelen die ze maar wat graag verkopen aan de hoogste bieder.

Princess is het uithangbord van The Sirens. Als jong meisje werd ze verleid door een oudere maffioso die haar slecht behandelde. Als dank stak ze hem neer en nam ze zijn volledige organisatie over, die nu wordt geleid door een groep vrouwen.

Actief in

 • Nachtclubs
 • Informatie verkopen

Known Members

null

Saya Costumes

The Sirens

Location: GameForce Confirmed

The O'Shaughnessy Brothers: The Boston Butchers

Hou het in de familie, dat is het devies van The Boston Butchers. Deze familie van Ierse oorsprong lost hun problemen liefst van al op met hun vuisten (en andere wapens). Praten kan nadien nog wel. Ze begonnen ooit als kleine straatcriminelen, maar hebben zich met brute kracht opgewerkt tot een niet te onderschatten kracht. Ze zijn dan misschien niet de slimste misdaadfamilie, ze zijn zeker niet te onderschatten.

The O’Shaughnessy Brothers zijn maar omwille van een reden het hoofd van The Boston Butchers: hun brutaliteit. Ze dulden geen enkele tegenspraak en halen met plezier de hakbijl boven als dat nodig is.

Actief in

 • Overvallen
 • Afpersing

Known Members

null

Mike Verbraeken

The Boston Butchers

Location: GameForce Confirmed

The Accountant: The 401-K

Waarom zou je in godsnaam je handen vuilmaken, als je ook met enkele simpele trucjes een boel geld kan verdienen? Dat is het devies van The 401-K, een boel bankiers, boekhouders en andere witteboordcriminelen die ondertussen schatrijk zijn geworden. Een echt spannend bestaan leven ze niet, maar hun rijkdom is wel een doorn in het oog van de andere families. Kan The 401-K zich ook staande houden wanneer het tot een echte oorlog komt tussen de families?

The Accountant was de eerste man die alle achterpoortjes om simpel geld te verdienen bij elkaar bracht. Hij verdiende als eerste een miljoen op deze manier en heeft ondertussen een bijna onuitputbare rijkdom vergaard. Het vuile werk laat hij aan anderen over, want bloed krijg je nogal moeilijk uit dure maatpakken.

Actief in

 • Witwassen
 • Handelen met voorkennis

Known Members

Onbekend

The 401-k

Location: GameForce

The Italian: La Familia

De Italiaanse maffia zit overal, dat moeten we jullie niet vertellen. Wie maffia zegt, denkt dan ook meteen aan La Familia. Langs de buitenkant gedragen ze zich als een keurige Italiaanse familia, waar ‘la mama’ bijzonder belangrijk is, maar achter de schermen staan ze voor bruut geweld en proberen ze op elke mogelijke manier geld te verdienen. Als er een centje mee te verdienen valt, dan wil La Familia een vinger in de pap te brokken hebben.

The Italian is het archetype van de Italiaanse maffiabaas. Een echte Don die zijn familie met ijzeren hand regeert, maar trouwe volgers ook voldoende beloont. Binnen de gemeenschap wordt hij op handen gedragen, terwijl de politie hem al jaren probeert te pakken te krijgen.

Actief in

 • Wapenhandel
 • Smokkelen

Known Members

null

Raine

La Familia

Location: GameForce Confirmed

Kid Zero: Downtown Rebel Squad

Op straat achtergelaten en zonder toekomst, dat was het lot van de kinderen die deel uitmaken van de Downtown Rebel Squad. Daar dachten zij echter anders over. Ze hebben dan misschien niet de grote middelen, ze houden zich perfect staande en de straat is hun terrein. Niets gebeurt zonder dat zij er weet van hebben en dat maakt hen sterk. Daarnaast zijn ze ook niet bang om voor zichzelf op te komen, indien nodig met geweld.

Kid Zero is de jongen die alle straatkinderen heeft samengebracht en ze zo een beter leven heeft gegeven. Zonder hem waren ze nog altijd afhankelijk van anderen. Nu staan ze op eigen benen en kan niemand hen nog vertellen wat ze moeten doen.

Actief in

 • Straatcriminaliteit
 • Zakkenrollers
 • Kleine overvallen

Known Members

null

Nobbletops

Downtown Rebel Squad

Location: GameForce Confirmed