De meest gestelde vragen over GameForce

We zouden kunnen zeggen ‘E3 in het klein’, maar we gaan vooral uit van onze eigen kracht. GameForce is de grootste gamebeurs van België, waar je op zaterdag 13 en zondag 14 oktober kan komen kennismaken met zowel AAA-titels als de kleinere pareltjes die door lokale studio’s worden gemaakt.

Daarnaast heb je ook heel wat hardwaregerichte zaken voor de techneuten onder ons, tal van merchandise voor wie zijn hele kamer wil bedelven met shirts, goodies en meer. Ook bekende YouTubers komen elk jaar weer, net zoals we jullie een blik gunnen in de prachtige wereld van eSports, cosplay en alle mogelijke evoluties binnen en rond gaming. Voor meer nieuwtjes omtrent GameForce en wat je er kan beleven, verwijzen we je graag door naar de voorpagina of onze Facebookpagina, waar je regelmatig nieuwtjes zal kunnen vinden.

Wanneer?

Zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018

(ULTRA) VIP tickethouders:
Van 9 tot 18u op zaterdag, van 10 tot 19u op zondag

Normale tickethouders:
Van 10 tot 18u op zaterdag, van 11u tot 19u op zondag

Waar?

Nekkerhal-Brussels North te Mechelen
Nekkerspoel-Borcht 9999
2800 Mechelen, België

Op dit moment is het enkel mogelijk om je tickets online te kopen. Klik hier en je kan meteen een ticket kopen! Haast je en koop je tickets voor GameForce 2018 nu.

Als minderjarige ben je nog altijd perfect welkom op GameForce, maar hou er wel rekening mee dat sommige standen jou niet zullen toelaten.

Games met een 18+ label zijn namelijk afgeschermd van jongeren en dus zal je op GameForce deze games niet mogen spelen. Alle andere standen en activiteiten zijn uiteraard wel toegankelijk.

Wat als mijn ouders meekomen en zeggen dat het mag?

Jammer genoeg kunnen de standhouders geen uitzonderingen toestaan. Zij moeten zich houden aan de internationale richtlijnen qua leeftijd en riskeren hun baan als ze die regels overtreden. De PEGI-rating zal dus dienen als leidraad, om zo geen enkel misverstand te hebben.

Het is niet toegelaten om met eigen drank en eten naar GameForce te komen.

Hou er rekening mee dat rugzakken om deze reden gecontroleerd kunnen worden. Vrees echter niet: op de beurs zelf worden heel democratische prijzen gehanteerd voor alle eten en drinken.

Dat kan je hier doen. Veel leesplezier.

Leden van de pers kunnen accreditatie voor GameForce verkrijgen door de nodige informatie door te sturen. Vermeld zeker je naam, je medium en voeg een bewijs toe van je positie als journalist. Laat ook je contactgegevens achter zodat wij je makkelijk kunnen contacteren.

Ben je een geïnteresseerde YouTuber?

Gelieve hetzelfde contactformulier te gebruiken en zet daarin de antwoorden op onderstaande informatie. We bekijken geval per geval op basis van een combinatie van factoren, dus geef ons even de tijd om te antwoorden. Iedereen zal sowieso een mail terugkrijgen met een beslissing.

  • Youtubekanaal (link)
  • Indien beschikbaar: Facebook (link) – Twitter (link) – Instagram (link)
  • Hoe vaak plaats je video’s? Dagelijks – wekelijks – tweewekelijks – maandelijks – …
  • Aantal YouTube-abonnees
  • Wat is je link met gaming
TOP