Promoties en acties à volonté bij Alternate

Alternate is één van de partners op GameForce die maar wat graag de pc-gamer verwent.

 

Daarom komen ze ook dit jaar weer op de proppen met heel wat promoties, zodat jullie tegen een scherpe prijs weer aan de slag kunnen gaan om thuis in alle glorie games te spelen.

Ben je al een tijdje op zoek naar een VR-headset tegen een scherpe prijs, dan moet je bij Alternate op GameForce zijn. Daar kan je namelijk een HTC Vive scoren voor 699 euro in plaats van 899 euro. Ook de Oculus Rift is tegen een bijzonder scherpe prijs te vinden.

Zijn het je toetsenbord en muis die toe zijn aan vervanging, dan kan je kiezen voor de Sharkoon Skiller Gaming Bundel, die je exclusief op GameForce vindt en die je slechts 49,99 euro kost in plaats van 92,90 euro.

Wil je nog een stap verder gaan en je hele pc vervangen, kies dan voor de Anniversary PC, waar je een set-up van 1.799 euro op de kop kan tikken voor amper 1.399 euro. Wil je alle promoties ontdekken, klik dan snel op deze link.

Natuurlijkt valt er ook bij Alternate wat te gamen op GameForce en daarvoor brengen ze de Vivaro VR Racing gaming seat mee. Die brengt je dichter dan ooit bij een echte racewagen, want dankzij VR en een uitgebreide racing seat waan je jezelf een professionele racepiloot.

Zit je wat krap bij kas, maar ben je toch op zoek naar een nieuwe pc, dan moet je zeker en vast passeren bij Alternate op GameForce. Zij geven immers zomaar een In Win H-Tower weg. Wil je weten wat die allemaal in zijn mars heeft, check dan zeker het onderstaande filmpje of breng gewoon een bezoekje aan GameForce.

 

Koop je tickets hier: