Countdown tot GameForce 2019

Laad nu al je cashless kaart op

Om jullie een hoop moeite te besparen, werken we bij GameForce al enkele jaren met een cashless kaart. Onze trouwe bezoekers zullen het systeem al kennen, maar we leggen het graag nog even uit.

Met de cashless kaart kan je op GameForce betalen bij alle standen van de organisatie zelf. Dat zijn voornamelijk de drank- en eetstanden. Geen gedoe met jetons of cash geld dus, maar alles op een enkele kaart.

Nog geen cashless kaart?

Het systeem is heel eenvoudig. Bij aankomst op de beurs ga je langs bij een van de kassa’s, die vooral te vinden zijn bij de bars, en vraag je een eigen cashless kaart. Die laat je opladen met een bedrag naar keuze. Je moet geen schrik hebben om er teveel op te zetten, want na de beurs krijg je de mogelijkheid om het geld dat je over hebt terug te laten storten. Daarna kan je met die kaart heel eenvoudig betalen bij de verschillende drank- en eetstanden.

Al wel een eigen kaart?

Heb je al een cashless kaart van GameForce, dan kan je die gewoon opnieuw meebrengen om te gebruiken. Beter nog, je kan ze al op voorhand opladen en zo heel wat tijd besparen. Daarvoor surf je naar deze website, kies je voor DEPOSIT MONEY en volg je gewoon de instructies. Je kan er ook meteen de balans op je kaart checken en na de beurs kan je er overtollig geld laten terugstorten.

  • null

    Veelgestelde vragen

  • null

    Locatie

  • null

    Grondplan