Countdown tot GameForce 2019

Win je plek bij het McLaren esports-raceteam dankzij Logitech G

Droom jij ervan om deel uit te maken van het officiële McLaren esports-team? Kom dan naar de Logitech G-booth op GameForce en doe mee aan de Logitech G Challenge!

Wie tijdens het GameForce-weekend meedoet aan de Logitech G Challenge maakt sowieso kans op gave Logitech G-goodies. Maar… het belangrijkste is natuurlijk dat je een plek in het McLaren eSports-raceteam kunt bemachtigen! De competitie tijdens GameForce is namelijk één van de officiële wildcard-kwalicaties van Europa. De uiteindelijke kampioen van de Logitech G Challenge mag racen tegen de besten in het 2019 McLaren Shadow-project, en als je dat overleeft mag je dus officieel deel uitmaken van het McLaren Shadow eSports-team!

League of Legends-competities, bekende YouTubers, esporters en meer!

Naast het racespectakel kun je bij Logitech G ook deelnemen aan een vette League of Legends-competitie, met nóg vettere prijzen. En als klap op de vuurpijl zullen onze favoriete YouTubers op de booth zijn voor een meet & greet, en zullen professionele esporters beschikbaar zijn voor een showmatch! Wie je allemaal kan ontmoeten is voorlopig nog geheim, maar dat het programma bomvol zal staan, dat is een zekerheid

  • null

    Veelgestelde vragen

  • null

    Locatie

  • null

    Grondplan